Auto huren op vliegveld Rotterdam // prijzen en Sunny Cars

Een auto huren op vliegveld Rotterdam is zo geregeld. Je kunt het ter plekke doen. Dat wil zeggen, je loopt naar de kantoren van de autoverhuurbedrijven in de aankomst terminal. Omdat er altijd wel rijen staan (je bent namelijk nooit de enige die op dat tijdstip op het vliegveld is aangekomen), is dit tijdrovend. Wat je wel kunt doen, is van tevoren online een auto reserveren. Er zijn zes autoverhuurders, namelijk Avis, Budget, Europcar, Green Motion, Hertz en Sixt. Welke kies je dan?

Auto huren op vliegveld Rotterdam

Het beste is om een online vergelijker voor huurauto’s te gebruiken. De grootste online huurautovergelijker is Sunny Cars. Sunny Cars heeft slechts de datum nodig, de locatie (Rotterdam Airport, of RTM) en welke klasse auto je wilt. Er komt een lijst uit met huurauto’s gesorteerd op prijs van laag naar hoog. Zo doen we het eigenlijk al jaren met vliegtickets, appartementen en auto’s om te kopen. Waarom niet bij huurauto’s? Het is heel handig dat je Sunny Cars kunt gebruiken bij een auto huren op vliegveld Rotterdam.

Er zijn echter een paar dingen waar je je van bewust moet zijn. Dit is: wil je een verzekering? Soms zit dit al bij de creditcard, als je er een hebt. En: welke leeftijd is de hoofdbestuurder? Als hij of zij 26 jaar of ouder is, is er geen probleem. Anders kan er een leeftijdstoeslag gelden. Neem anders gratis en vrijblijvend contact op met de klantenservice van Sunny Cars.

Sunny Cars autoverhuur vergelijker

Een auto huren op vliegveld Rotterdam via Sunny Cars autohuur is echt all-inclusive huren! Je hebt geen verborgen kosten, een ongelimiteerd aantal kilometers en alle benodigde verzekeringen (als je ze wilt). Bij schade of diefstal wordt het eigen risico gewoon terugbetaald. Check nu Sunnycars.nl.