Taxi vanaf vliegveld Rotterdam // vergelijk met TaxiTender

Het kan altijd gebeuren dat er geen openbaar vervoer meer is, omdat jouw vlucht een vertraging heeft gehad. In dat geval loont het helaas niet om online van tevoren een taxi te bestellen. Als je ziet aankomen dat jouw vlucht vertraging gaat hebben, of je wilt gewoon een probleemloze transfer van vliegveld Rotterdam naar jouw verblijfplaats, dan kun je het beste online een taxi vanaf vliegveld Rotterdam bestellen.

Bekijk wat het reserveren van een taxi vanaf of naar vliegveld RotterdamĀ (RTM) kost.

Taxi vanaf vliegveld Rotterdam

Als je dan toch een taxi wilt hebben vanaf het vliegveld, dan raden wij aan om TaxiTender te gebruiken. Dit is een taxi vergelijker. Vergelijk jouw taxi zoals we dat al jaren doen met auto’s op marktplaats, vliegtickets op Tix.nl en appartementen op Airbnb. Vergelijk de goedkopere alternatieven dan de Rotterdam Airport Taxi, het bedrijf met het monopolie. Vergelijk betrouwbare taxi-aanbieders uit de buurt. Bekijk de reviews en vergelijk ze niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld de klasse auto kiezen, of kijken of de chauffeur goede reviews heeft gekregen.

Een taxi kan goedkoper zijn dan de gecombineerde parkeerkosten! En het is vaak nog veel relaxter ook, aangezien je niet hoeft te lopen en je gewoon thuis wordt afgezet! Je wilt natuurlijk niet na je vakantie ‘s avonds aankomen om dan vervolgens de koffers nog de bus en de tram in te moeten slepen op weg naar huis.

Taxi naar RTM met TaxiTender

Nadat je jouw taxi hebt besteld, zal er even niets gebeuren. Uiterlijk 24 uur van tevoren ontvang je een voucher met daarin de gegevens van de rit, de chauffeur. Dit is tevens jouw bewijs van betaling, de chauffeur zal je hier waarschijnlijk om vragen. Hij zal jou ook op staan te wachten. Een taxi met TaxiTender is dus echt een VIP service voor een lage prijs!